Dopravní hřiště otevírá pro veřejnost, vstup pouze s negativním testem

0
144

Litoměřice – Litoměřické dopravní hřiště v Jiráskových sadech v pátek 21. května otevírá pro veřejnost.  S sebou mějte potvrzení o absolvování PCR nebo antigenního testu na covid, nebo certifikát o očkování.

Dětské dopravní hřiště bude otevřené každý den – od pondělí do neděle. Od pondělí do pátku můžete přijít odpoledne – od 15 do 18 hodin. O víkendech bude dopravní hřiště otevřené od 10 do 12 a od 13 do 18 hodin.

Poplatky za vstup se zatím nemění – pro dítě i doprovod 20,- Kč. Na místě si můžete zapůjčit kolo (20,- Kč) nebo přilbu (10,- Kč).

V areálu hřiště si můžete zakoupit kávu, drobné cukrovinky a nanuky.

Pokud jde o potvrzení o absolvování testu, PCR test nesmí být starší než 7 dní, antigenní test 72 hodin. Vstup je umožněn i lidem, kteří nemoc COVID-19 již prodělali a od té doby ještě neuplynulo 90 dní.

- Naši partneři -
Předchozí článekLITOMĚŘICE: Vespa Club se vydal na vyjížďku Českým středohořím
Další článekKapela Olympic letos do Úštěka nepřijede
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno