Hra „Kouzelné stromy“ byla prodloužena, na „Kočku“ se s dětmi můžete vypravit až do neděle

0
116

Litoměřice – Hra „Kouzelné stromy,“ kterou pro děti připravil Dům dětí a mládeže Rozmarýn Litoměřice, byla prodloužena do neděle 23. května.  Minulý víkend ji totiž překazilo nevlídné počasí.

Hra je umístěna v blízkosti sklalního útvaru „Kočka,“  mezi Mostnou horou a Žitenicemi.

„Děti zde najdou tři kouzelné stromy, na které umístíme obrázky hraček. Jejich úkolem je přijít na to, která hračka tam nepatří. Pokud bude na stromě umístěno například deset obrázků plyšových koček a jeden pes, nejedná se o fotbalovou jedenáctku, ale pes je tam navíc,“ uvedla příklad úkolu ředitelka DDM Zuzana Bendová.

 Následně stačí společně s dalšími dvěma slovy napsat SMS na telefonní číslo 724 569 898 se jménem a slovem PES. Všechny správné odpovědi budou zařazeny do slosování o ceny. Vylosováni budou tentokrát tři výherci.

Hra „Kouzelné stromy“ je alternativou k oslavám Mezinárodního dne dětí.

Hračky na stromech nesbírejte – kazili byste hru ostatním.

Více informací najdete ZDE.

- Naši partneři -
Předchozí článekRoudnice: Na radnici přivítali stříbrnou kanoistku z Mistrovství Evropy
Další článekFOTOREPORTÁŽ: Litoměřicko z ptačí perspektivy
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno