Pátek, 3 května, 2024
15.1 C
Litoměřice
DomůKulturaKam o víkendu na Litoměřicku

Kam o víkendu na Litoměřicku

Litoměřicko – Víkend je tady, a protože tentokrát má náš okres rozhodně co nabídnout, přinášíme Vám tipy, kam vyrazit.

V sobotu 15. května si určitě nenechte ujít Sobotní farmářské trhy s řemesly. Probíhat budou od 8 až do 16 hodin na litoměřické Tržnici Felixe Holzmanna. Přijďte! Nakoupíte sadbu, květiny, domácí uzeniny, čerstvé pečivo, ovoce a zeleninu, ale také celou řadu krásných řemeslných výrobků. K mání budou třeba svíčky, mýdla, ručně dělané šperky nebo výrobky ze skla. O akci jsme psali ZDE.

Máte-li v sobotu čas a chuť pomoci dobré věci, přijďte v 10 hodin do Letního kina na Střeleckém ostrově v Litoměřicích. Od 10 do 12 to tady budou chystat na sezónu. Rádi mezi sebe přijmou dobrovolníky, kteří by byli ochotni pomoci například s natíráním laviček nebo se zahradnickými pracemi. Brigáda je dobrovolná a odměnou Vám bude dobrý pocit a možnost setkat se s fajn lidmi. Více najdete ZDE.

Zajímavé jsou určitě také Dny keramiky, které se tuto sobotu a neděli budou konat v Levíně u Úštěka. Pokud máte rádi keramické výrobky a  zajímá Vás práce s hlínou, do Levína určitě zajděte. Můžete si prohlédnout keramické dílny,  které v Levíně jsou, nakoupit krásné věci přímo u výrobců, nebo si vyzkoušet točení na kruhu. O akci jsme psali ZDE.             

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -