V Domově Na Pahorku už jsou povolené návštěvy, příchozí ale musí mít negativní test nebo očkování

0
151

Litoměřice – Farní charita Litoměřice, která provozuje Domov pro seniory na Dómském pahorku, už umožňuje návštěvy svých klientů. Je ovšem potřeba, aby návštěva měla s sebou potvrzení o absolvování covid testu s negativním výsledkem.

„S ohledem na zklidnění pandemie, 99% proočkovanosti klientů našich služeb i s ohledem na nedávné vyjádření ombudsmanky na podporu lidských práv uživatelů v sociálních zařízeních, se vedení Farní charity Litoměřice rozhodlo, maximálně vyjít vstříc svým klientům a jejich blízkým a umožnit návštěvy i vycházky v co nejvyšší možné míře a ukončit tak sociální izolaci našich klientů,“ vysvětlila  vedoucí Domova na Dómském pahorku Veronika Chalupová.

Je ovšem potřeba, aby návštěva měla s sebou potvrzení o absolvování covid testu s negativním výsledkem, které není starší než 72 hodin.  Stačí potvrzení ze zaměstnání. Případně si přineste certifikát o prodělaném očkování  – stačí k nahlédnutí v elektronické podobě.

Pokud chcete, mohou Vás otestovat přímo v Domově. V takovém případě je ale potřeba nahlásit se předem.

Podrobnosti najdete ZDE.

- Naši partneři -
Předchozí článekVOLNÁ MÍSTA: Sociální pracovník/pracovnice
Další článekZ Litoměřic zmizelo už 30 autovraků
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno