Pondělí, 29 dubna, 2024
12.2 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřicePřijďte v sobotu na Tržnici Felixe Holzmanna a užijte si „Farmářské trhy...

Přijďte v sobotu na Tržnici Felixe Holzmanna a užijte si „Farmářské trhy s řemesly“

Litoměřice – Farmářské trhy v Litoměřicích jedou na plné obrátky každý pátek. Tento týden ovšem dostanou příležitost i ti, kterým se pátek běžně nehodí.

V sobotu 15. května se totiž na Tržnici Felixe Holzmanna uskuteční „Farmářské trhy s řemesly.“  

Od 8 do 16 hodin můžete na tržnici potkat celou řadu řemeslníků a jejich výrobků. K mání budou mýdla, svíčky, keramika, umělecké sklo, šperky, výrobky ze dřeva a mnoho dalšího.

Kromě toho samozřejmě na tržnici dorazí celá řada farmářů z blízkého i vzdálenějšího okolí. Nakoupíte ovoce a zeleninu, květiny, sadbu na zahrádku,  oříšky, mošty, víno, sušené ovoce,  sýry,  domácí uzeniny, pivo z minipivovarů a mnoho dalšího.

Sobotní farmářské trhy budou v Litoměřicích vždy jednou za měsíc. Pokaždé by měly být tematicky zaměřené – například na určitou potravinu, roční období nebo výrobek.

UDÁLOST NA FACEBOOKU je ZDE.

Farmářské trhy Litoměřice mají svou facebookovou stránku. Sledujte ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -