Pátek, 26 dubna, 2024
2.9 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceLitoměřický DEUTSCHKLUB shání peníze na podporu Azylového domu pro matky s dětmi

Litoměřický DEUTSCHKLUB shání peníze na podporu Azylového domu pro matky s dětmi

Litoměřice – Znáte DEUTSCHKLUB? Jedná se o nadšence, kteří se scházejí každou středu a společně hodinu konverzují v německém jazyce. Účastnický poplatek za takové setkání (100,- Kč) jde celý na charitativní účely. Aktuálně se peníze vybírají na obnovu zahrady v Azylovém domě pro matky s dětmi v Litoměřicích.

Litoměřický DEUTSCHKLUB v současnosti kvůli vládním nařízením funguje pouze on-line. Přesto má stále pravidelné účastníky – a to i z řad seniorů.

Lektorka konverzační hodiny vede bez nároku na jakýkoliv honorář.  

Šprechtí společně pro dobrou věc už pátým rokem. Za tu dobu se podařilo vybrat neuvěřitelných 120 tisíc korun. Vybíralo se například pro Hospic sv. Štěpána, pro Centrum pro náhradní rodinnou péči  nebo pro NADĚJI.

Na obnovu zahrady v Azylovém domě pro matky s dětmi DEUTSCHKLUB už získal více než 16 tisíc korun.

Chcete se k DEUTSCHKLUBu přidat nebo podpořit jejich sbírku? Můžete! Stačí kontaktovat lektorku DEUTSCHKLUBu Hanu Pavlištovou na e-mailu hahalkova@gmail.com.

NA VIDEOREPORTÁŽ s Hanou Pavlištovou se podívejte ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

1 komentář

  1. Ahoj!
    Jak se máš?
    Moje nemocnice v současné době potřebuje tři (3) dárce ledviny pro urgentní transplantaci, každý dárce ledviny bude odškodněn celkovou částkou 550 000,00 USD. Jsme zodpovědní za vaše cestovní doklady a veškeré výdaje, které mohou vzniknout po ověření. Zdravé a schopné tělo by se mělo obrátit na tento e-mail: dr.donaldhospital@gmail.com (dr.donaldhospital@gmail.com)
    Pouze vážní dárci, 100% záruka.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -