Rozmarýn slaví předčasně Den dětí hrou „Tři kouzelné stromy“

0
123

Litoměřice – Dům dětí a mládeže Rozmarýn v Litoměřicích připravil v souvislosti s blížícím se Dnem dětí zábavnou hru „Tři kouzelné stromy“. Odehraje se v termínu od 14. do 16. května vždy od 10 do 18 hodin v blízkosti skalního útvaru Kočka (nazývaný také Sovice) mezi Mostnou horou a Žitenicemi.

„Děti zde najdou tři kouzelné stromy, na které umístíme obrázky hraček. Jejich úkolem je přijít na to, která hračka tam nepatří. Pokud bude na stromě umístěno například deset obrázků plyšových koček a jeden pes, nejedná se o fotbalovou jedenáctku, ale pes je tam navíc,“ uvedla příklad úkolu ředitelka DDM Zuzana Bendová. Následně stačí společně s dalšími dvěma slovy napsat SMS na telefonní číslo 724 569 898 se jménem a slovem PES.

Úspěšní soutěžící zařadí DDM do slosování o tři ceny. „Přejeme příjemnou procházku a pevně věříme, že se bude zúčastněným hra líbit. Zároveň všechny prosíme, aby hračky na stromech nesbírali. Hru si tak užije o to více soutěžících,“ dodala Zuzana Bendová.

Toto je tisková zpráva města Litoměřice.

Autor: Iveta Hejduková

- Naši partneři -
Předchozí článekŠTĚTÍ: FEDO proběhne až v roce 2022
Další článekŠTĚTÍ: Město Štětí zaplatilo za odpady 2020 bezmála 8,5 milionu korun
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno