Roudnická galerie otevírá v úterý 11. května

0
52

Roudnice nad Labem – Galerie moderního umění v Roudnici nad Labem se opět otevírá pro veřejnost. Návštěvníky zde rádi přivítají už v úterý 11. května.

Galerie bude otevřena jako obvykle od 10 do 17 hodin – a to včetně víkendů. Jediným zavíracím dnem zůstává pondělí.

Komentované prohlídky a veřejné akce zatím nejsou možné. Najednou může být v galerii maximálně dvacet návštěvníků. Samozřejmostí jsou respirátory a dezinfekce.

Aktuálně si v roudnické galerii můžete prohlédnout hned několik výstav. Využijte kupříkladu šanci podívat se na vlastní oči na KONCEPTY ZRCADLENÍ. Jedná se o skupinovou výstavu dvaatřiceti zvučných jmen českého umění, která reflektuje princip  osově převráceného či reflektovaného obrazu – tedy princip zrcadlení. V expozici najdete instalace, prostorové experimenty i fotografie a videa.

- Naši partneři -
Předchozí článekROUDNICE N.L.: Zedníci ze SOŠ a SOU Neklanova se vrátili k odbornému výcviku
Další článekKŘEŠICE: Obci se podařilo opravit strategicky důležitou komunikaci v Kolonii
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno