Pátek, 29 března, 2024
7.1 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceŠtětíŠTĚTÍ: Den Země bude zakončený Férovou snídaní

ŠTĚTÍ: Den Země bude zakončený Férovou snídaní

Letošní ročník akce Den Země spolu s Férovou snídaní organizátoři přesunuli na 8. května. Akce bude formou příjemné procházky, na které potkáte různá soutěžní stanoviště.

Toto putování začne na Husově náměstí mezi 9 a 12 hodinou, kde je potřeba si vyzvednout hrací kartu, dále bude pokračovat k domům se startovacími byty a dále na silnici do Stračí na lesní hřiště. Cestou bude připraveno bude několik zastavení bez hlídek. Jednotlivá zastavení budou obsahovat zajímavou a naučnou informaci a soutěžní otázku se třemi odpověďmi, z nichž jedna pak bude správná.

Důležitou výbavou k soutěži tak bude vlastní tužka, kterou si odpovědi budete zaznamenávat do hrací karty. Trasa bude zakončena na lesním hřišti ve Stračí drobnou odměnou.

Účastníci mohou dále pokračovat Férovou snídaní. Snídaně nebude kvůli aktuální situaci nijak organizovaná. S sebou si ale mohou soutěžící přibalit snídani v podobě férových výrobků či vlastnoručních dobrot z férových či regionálních dobrot. Tuto akci pro vás připravilo Zdravé město Štětí a místní Agenda 21 ve spolupráci s dalšími organizacemi.

Bližší informace naleznete ZDE.

- Naši partneři -
Zuzana Ransdorfová
Zuzana Ransdorfová
Reportérka a kameramanka KTV Štětí. Střih reportáží ze Štětska.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -