Farní charita dostala jako sponzorský dar respirátory a krémy na ruce

0
114

Litoměřice – Na pět desítek respirátorů  FFP2  dostala Farní charita Litoměřice jako sponzorský dar od paní Kamily Ševčíkové. Darující chtěla, aby ochranné pomůcky dostali senioři, kteří využívají Domácí péči Farní charity Litoměřice.

„Přáním dárkyně bylo dát respirátory seniorům, kteří si je nemohou dojít koupit nebo těm, kteří si je nemohou dovolit koupit. Sestřičky Domácí péče Farní charity respirátory rozdaly během týdne seniorům, o které se starají. Všichni obdarovaní byli velice šťastní a moc děkují. Jedna paní se hodně divila, že v dnešní době se ještě najdou lidé, které zajímá někdo jiný, cizí, a hlavně starý. Moc si skutku váží, darovaných respirátorů taktéž a paní Ševčíkové je neskutečně vděčná,“ uvedla Jana Novotná, vrchní sestra Charitní ošetřovatelské služby.

Paní Ševčíková myslela nejen na seniory, ale také na sestřičky Domácí péče. Dostaly od ní krémy na ruce značky Weleda.

„Po celodenním používání dezinfekčních prostředků na ruce tento dar velice vítáme a moc za něj děkujeme,“ dodává Jana Novotná.

- Naši partneři -
Předchozí článekLITOMĚŘICE: Ze Zahrady Čech by mohl být i solární park
Další článekRoudnice n. L.: Podřipský přesnař se letos konal na roudnickém letišti
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno