CSP Litoměřice hlásí více než 1200 naočkovaných zaměstnanců i klientů

0
88

Litoměřice – Centrum socální pomoci, pod které spadá například Domov u Trati, Domov důchodců v Libochovicích, nebo Domov Na Pustaji v Křešicích, má proti nemoci COVID-19 naočkovaných už více než 1200 zaměstnanců a klientů. Očkuje všemi dostupnými vakcínami.

„Díky vakcinaci můžeme jednoznačně říci, že zaznamenáváme již pouze jednotky případů nákazy mezi zaměstnanci/klienty, čímž velmi výrazně poklesl i počet hospitalizací s komplikacemi spojenými s COVID-19. Nespornou výhodou očkování je i utišení počtu karanténních režimů na našich zařízeních a tolik potřebný klid. Nechceme nic zakřiknout, ale zcela jistě kráčíme správným směrem,“ uvádí Centrum sociální pomoci Litoměřice na sociálních sítích.

- Naši partneři -
Předchozí článekLitoměřické sídliště Střed prochází rekultivací, o jeho podobě rozhodnou občané
Další článekDržovice: Farma nabízí výrobky z kozího, ovčího a kravského mléka
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno