Pátek, 26 dubna, 2024
15.3 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiDDM eLko odměnil cenami účastníky QR hry

DDM eLko odměnil cenami účastníky QR hry

Lovosice – V pondělí 19. dubna si před lovosické eLko přišli vyzvednout své odměny účastníci hry, kterou pro ně na první polovinu měsíce Dům dětí a mládeže připravil.

„Teď v době covidu je to takové složitější, takže jsme se snažili, aby děti neležely na gauči a aby trošku jsme je dostali ven, i když s mobilem v ruce. Tak jsme jim vymysleli hru „Od(QR)kódujme spolu Lovosice“, kde jsme po městě rozmístili dvanáct QR kódů a na každém byla lehoučká otázka,“ řekla o průběhu hry Andrea Sukdoláková, pracovnice DDM eLko Lovosice.

Soutěžícím stačila k účasti na hře tužka, papír a chytrý telefon. Zodpovězené otázky poté odevzdali do schránky na dveřích DDMka. Odměny do soutěže věnovalo město Lovosice. Každý, kdo se zúčastnil, získal drobnou cenu, pro nejrychlejší řešitele byly připraveny věcné ceny.

Soutěžících dětí bylo nakonec kolem 40, a to nejen z Lovosic, ale také z Ústí nad Labem, Ploskovic nebo Brozan nad Ohří. U jednotlivých stanovišť však bylo možné zahlédnout i účastníky z řad dospělých, kteří sice nesoutěžili o ceny, ale využili možnost projít se po městě a dozvědět se něco zajímavého. Trasa totiž vedla po nejzajímavějších místech města Lovosice.

Pracovníci Domu dětí a mládeže eLko Lovosice pevně věří, že se brzy se svými svěřenci setkají osobně a budou moci navázat na svůj připravený celoroční program a kroužky. Nyní alespoň prostřednictvím svých sociálních sítí dávají dětem tipy, jak trávit volný čas nebo si vyrobit něco pěkného.

Autor: Petra Krčmaříková

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -