Čtvrtek, 2 května, 2024
13.6 C
Litoměřice
DomůZprávyRedakční zprávyŘepnický Psí domov má nové přírůstky

Řepnický Psí domov má nové přírůstky

Řepnice – Psí domov v Řepnici má v nabídce nové chlupáče. Máte-li doma místo na teplý pelíšek a na misku dobrého jídla, určitě se mrkněte do článku. Třeba objevíte nového kamaráda.

DENY – mladý kříženec staforda, který potřebuje pohyb, procházky a pevnou ruku. Není vhodný k domácím zvířatům. Může být doma v bytě i v zateplené psí boudě. Nejlépe mu bude u člověka, který už má s tímto plemenem zkušenosti. Deny v kohoutku měří 47 cm a při příjmu do útulku vážil 30 kilogramů.

MIA – asi pětiletá, hodná a pohodová fenka bandoga, která miluje mazlení a procházky. Není vhodná k malým dětem a domácím zvířatům.

ŤAPKA – hodná a klidná, čistotná fenka. Je malého vzrůstu (37 cm v kohoutku) a váží 9 kilogramů. Stará pravděpodobně více než 5 let. Pravděpodobně měla často štěňata.

RIKI – přátelský, poslušný a naprosto bezproblémový pejsek. Má 40 cm v kohoutku a váží 10 kilogramů. Je přátelský a čistotný. Velice milý pohodář.

Více informací o pejsích najdete ZDE.

Pejsek na úvodní fotce – ilustrační foto.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -