Se sčítáním lidu pomůže i pečovatelská služba

0
73

Litoměřice – Víte, že se sčítáním lidu může seniorům pomoci Pečovatelská služba Farní charity Litoměřice? Pracovníci zvládnou elektronické i listinné formuláře. Pokud potřebujete pomoci, obraťte se na ně.

„Sčítání je důležité pro rozvoj pečovatelských služeb a aktivit určených pro seniory, neboť zjistí, kolik seniorů se nachází v každém regionu. Pracovníci pečovatelské služby nyní pomáhají elektronicky ve své kanceláři a od 17. 04. 2021 budou pomáhat také písemně v domácnostech svých klientů,“ vysvětluje vedoucí Pečovatelské služby Farní charity Litoměřice Alena Mohauptová.

Pokud potřebujete se sčítáním pomoci, zavolejte na 731 402 424 nebo napište e-mail na alena.mohauptova@fchltm.charita.cz

- Naši partneři -
Předchozí článekFarma Držovice startuje prodej ze dvora a hledá sýraře
Další článekRoudnické farmářské trhy v sobotu zahajují sezónu
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno