Úterý, 7 května, 2024
11.9 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLovosiceV Lovo Café tento týden opět vaří. Kávu a polévku dostanete zdarma

V Lovo Café tento týden opět vaří. Kávu a polévku dostanete zdarma

Lovosice – Kavárna Lovo Café v přízemí Centra kultury Lovoš v Lovosicích bude i tento týden v čase od 10.30 do 13.30 hodin strávníkům nabízet a rozvážet obědy. Na výběr je každý den ze dvou jídel, přičemž k objednávce dostanete polévku a porci čerstvě namleté kávy zdarma. Po městě si za rozvoz nic neúčtují. Jídlo objednávejte na telefonním čísle 773 067 361. Rozvoz zdarma můžete využít také na celé dorty.

V úterý 6. dubna bude k mání pečený losos na bylinkách a česneku s bramborovou kaší a přírodní vepřová kotleta s prosciuttem a sýrem s hranolkami. V nabídce je také staročeská kulajda.

Ve středu 7. dubna si můžete dát třeba pikantní kuřecí kousky na medu s jasmínovou rýží. Jako druhé jídlo je v nabídce vepřová panenka ve smetanové omáčce se špenátem a sušenými rajčaty s gnocchi. Polévka bude krémová z červené řepy.

Ve čtvrtek 8. dubna je na lístku salát s uzeným lososem a avokádem (jako příloha toast), nebo žebírka v BBQ omáčce s čerstvým chlebem, hořčicí a křenem. Polévka je zeleninová s cizrnou.

V pátek 9. dubna si na své přijdou milovníci těstovin – v nabídce jsou mexické špagety s vepřovými nudličkami. Pokud by to pro Vás nebylo, zkuste grilované krůtí prso s hořčičnou omáčkou a americkými bramborami. Polévka je vývar s játrovou rýží.

Výdejové okénko Lovo Café je samozřejmě také v provozu – každý všední den od 8 do 18 a o víkendech od 10 do 16 hodin. Vitrína je denně plná čerstvých zákusků, a to i bezlepkových. Všechno dostanete s sebou.

Více informací najdete ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -