Úterý, 30 dubna, 2024
13.3 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLovosicePomozte rozvoji Lovosic! Vyjádřete svůj názor v on-line dotazníku!

Pomozte rozvoji Lovosic! Vyjádřete svůj názor v on-line dotazníku!

Lovosice – Jakým směrem by se mělo podle Vás město Lovosice aktuálně ubírat? Má se z něj stát rušné kulturní centrum, energeticky soběstačné město nebo snad město sportu a volnočasových aktivit? Vyjádřete svůj názor v dotazníku! Pomůžete tak vytvořit strategii města do roku 2025.

Dotazník je anonymní a můžete v něm mimo jiné ohodnotit, jak se Vám ve městě žije, co byste zlepšili a co naopak hodnotíte kladně. Dotazník zabere jen pár minut. Vyplnit ho můžete od 1. do 15. dubna.

Dotazník je k dispozici ZDE.

Pokud Vám on-line forma dotazníku nevyhovuje, na podatelně městského úřadu ho dostanete vytištěný. V takovém případě je ale potřeba vyplněný dotazník do 15. dubna na podatelnu opět odevzdat.

„Proč dotazník?  Původně měl sběr podnětů proběhnout formou veřejného projednání v sále na „Staré radnici“. Sešli bychom se u pracovních stolů a vše prodiskutovali společně s Vašimi sousedy. Kvůli vládním opatřením proti šíření viru Covid – 19 jsme přistoupili k této formě zapojení občanů do tvorby Strategie. O výsledcích šetření budete informováni v rámci zpracovaného rozvojového dokumentu města. Věříme, že si najdete čas na sdělení Vašeho názoru, který bude základem pro řešení rozvojových cílů města, protože plán rozvoje obce musí být postaven hlavně a především na potřebách jejích obyvatel,“ uvedl starosta Lovosic Milan Dian.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -