Keramická dílna Dlouhánka na Zelený čtvrtek otevře prodejní okénko s velikonočními výrobky

0
85

Litoměřice – Nestihli jste (a víte, že už ani nestihnete) sváteční výzdobu? Chcete na letošní Velikonoce opravdu něco speciálního? Máte slabost pro překrásné svícny? Nebo potřebujete květináče pro svou bylinkovou zahrádku? Pokud jste na některou z otázek odpověděli „ANO“ určitě se ve čtvrtek 1. dubna zastavte v Keramikafé Dlouhánka v Litoměřicích.

Keramická kavárna bude mít od 15.30 do 17.30 ve dvoře před Dlouhánkou otevřené prodejní okénko, ve kterém si můžete vybrat, co je Vašemu srdci nejbližší.

K mání budou třeba vyřezávané obří kraslice, květináče (které je možné použít i namísto vázy), keramické berušky, malá velikonoční vajíčka k zavěšení a mnoho dalšího. Čekají na Vás pochopitelně také (pro Dlouhánku vyhlášení) trpaslíci.

Výběr je jen na Vás.

Ceník:

Vajíčka na stůl či k zavěšení – 80,-

Obr kraslice – 380,-

Květníky – 420,-

Mini berušky pro radost – 60,-

Kámoši trpaslíci – 280,-

Dlouhánka sídlí na adrese: Dlouhá 15/178, Litoměřice.

Více informací se dozvíte ZDE.

- Naši partneři -
Předchozí článekROUDNICE N. L.: Distanční výukou k originální jarní výzdobě
Další článekVOLNÁ MÍSTA: Učitel/ka anglického jazyka v Roudnici
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno