Pátek, 19 dubna, 2024
4.5 C
Litoměřice
DomůZprávyCOVID 19Vyhoření, deprese a úzkost (nejen) za nouzového stavu. Obraťte se na organizaci...

Vyhoření, deprese a úzkost (nejen) za nouzového stavu. Obraťte se na organizaci „Nevypusť duši“

Litoměřice – Znáte neziskovou organizaci „Nevypusť duši?“ Za normálních okolností se snaží lidi přesvědčit, že mluvit o svém duševním zdraví je důležité a pečovat o něj je nezbytné. Teď v době covidové organizace pořádá on-line setkání a semináře. Pro studenty, učitele, rodiče i pro ty, kteří jsou nuceni pracovat na home office. Pokud máte problém, obraťte se na ně. Mají pro Vás celou řadu tipů a rad!

„Tahle doba může být těžká i pro ty z nás, kteří byli běžně hodně psychicky odolní. Ve chvíli, kdy se nacházíme ve velkém stresu, je náročné hledat způsoby, jak z toho ven. Nestyďte se říct si o pomoc, nebo přijít na některý z připravovaných on-line setkání. Mimo jiné zjistíte, že v tom nejste sami,“ uvádí organizace.

Někomu může pomoci už jen sledování Nevypusť duši na sociálních sítích, kde je velmi aktivní. Najdete tam třeba „10 tipů, jak nevyhořet na home office,“ „10 tipů jak nevyhořet při distanční výuce,“ tipy na relaxaci a mnoho dalšího.

FACEBOOK ORGANIZACE najdete TADY.

WEBOVÉ STRÁNKY jsou ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -