Úterý, 21 května, 2024
15.1 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLovosiceLOVO Café nezklame ani tento týden, oběd Vám i doveze

LOVO Café nezklame ani tento týden, oběd Vám i doveze

Lovosice – Kavárna LOVO Café, která sídlí v přízemí Centra kultury Lovoš, má pro Vás kromě výdejového okénka a vitríny plné dortů také nabídku chutných obědů. Jídlo Vám přivezou zdarma. Každý den můžete vybírat ze dvou jídel – polévka samozřejmostí. Dovoz je možné využít také na celé dorty. Objednávejte na telefonním čísle 773 067 361.

Dnes – v úterý 23. března – je v nabídce Frankfurtská polévka, hovězí španělský ptáček s rýží a kuřecí medailonky na šalotce s kroketami.

Ve středu 24. března si určitě nenechte ujít sýrové lasagne se špenátem a prosciuttem. Pokud Vás toto jídlo neláká, vepřová panenka na zeleném pepři s americkými brambory Vám přijde k chuti určitě. Středeční polévka je ve znamení klasiky – kuřecí vývar s nudlemi.

Ve čtvrtek 25. března se ke slovu dostane čínská smažená rýže s mletým masem a zeleninou. Pro fajnšmekry je připraven kuřecí burger Caesar s hranolkami. Nezapomeňte ochutnat polévku – tentokrát bude špenátová.

V pátek 26. března jsou na lístku kuřecí nudličky po sečuánsku s jasmínovou rýží a kuřecí špíz se šťouchaným bramborem. Pokud jde o polévku, bude opět klasika – drožďová se zeleninou.

Polévku dostanete k hlavnímu chodu zdarma a v LOVO Café si nic neúčtují ani za obaly. Obědy se vydávají od 10.30 do 13.30 hodin.

LOVO Café je i na facebooku – ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -