Neděle, 28 dubna, 2024
13.3 C
Litoměřice
DomůZprávyRedakční zprávyPodpořte kočičí útulek v Dobříni! Právě probíhá velikonoční on-line aukce

Podpořte kočičí útulek v Dobříni! Právě probíhá velikonoční on-line aukce

Dobříň – Víte, že právě probíhá Velikonoční aukce ve prospěch opuštěných koček a koťat, které se nacházejí v útulku v Dobříni? Dražba probíhá on-line až do pondělí 22. března. Dražit můžete více než 100 položek – třeba háčkovaná zvířátka. Celý výtěžek aukce poputuje na konto kočičího útulku, takže neváhejte a přispějte!

Běžně se Kočičí domov Sluníčko snaží peníze pro kočičky získat na bleších a farmářských trzích, ale současná koronavirová situace akce tohoto druhu neumožňuje. Kočičkám ale útulek poskytuje péči ve stále stejném rozsahu.

Velikonoční aukce probíhá on-line na facebooku, poslední platný příhoz je v pondělí 22. března v 17.59. V 18 hodin bude aukce oficiálně ukončena a výherci kontaktováni.

Aukci najdete ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -