Domov důchodců Libochovice ukončil karanténu

0
267

Libochovice – Domov důchodců Libochovice ukončil karanténní režim, ve kterém byl od 27. února. Zaměstnanci, kteří se do zařízení museli dočasně nastěhovat, se tak mohli vrátit ke svým rodinám.

„S radostí, vděkem a pokorou vám všem oznamujeme, že jsme rozvolnili karanténní režim v domově důchodců Libochovice. Bylo to velmi náročných čtrnáct dní, proto jsme velmi rádi, že je toto těžké období za námi. Upřímné poděkování patří všem zaměstnancům, kteří se na úkor vlastní rodiny a pohodlí přestěhovali za seniory do domova a dělali pro jejich zdraví a spokojenost maximum,“ uvedlo Centrum sociální pomoci Litoměřice, pod které libochovický domov důchodců spadá.

Karanténa byla v Domově důchodců vyhlášena poté, co začal vzrůstat počet koronavirem nakažených klientů i zaměstnanců. Zařízení se tímto způsobem snažilo zastavit šíření nákazy a zachovat standardní provoz zařízení.

- Naši partneři -
Předchozí článekHnízdní sezóna sokolů začala. „Buďte ohleduplní,“ prosí ochranáři
Další článekRoudnická knihovna sbírá staré mobily. Pro dobrou věc
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno