Neděle, 28 dubna, 2024
22.2 C
Litoměřice
DomůZprávyCOVID 19Mobilní rozhlas nově sleduje i COVID-19 a data z konkrétní obce či...

Mobilní rozhlas nově sleduje i COVID-19 a data z konkrétní obce či města

Litoměřice – Aplikace Mobilní rozhlas, kterou město poskytuje v rámci zvýšení informovanosti obyvatel bezplatně, přichází s novinkou. Nyní mohou její uživatelé sledovat službu COVID Report, kde se dozví aktuální stav vývoje epidemie koronaviru přímo v jejich obci.

Díky této funkci zjistí, kolik přibylo nových případů, jaké místo obsadila obec v celostátním žebříčku týkajícím se míry nových případů a další statistiky spojené s COVID-19.

COVID REPORT Z LITOMĚŘIC si můžete přečíst TADY.

Mobilní rozhlas je aplikace, která uživatelům prostřednictvím SMS či e-mailu denně přináší důležité informace z Litoměřic. Tato chytrá a ucelená platforma pro přímou komunikaci s občany přináší výhody. Občan může z pohodlí domova sledovat krizové zpravodajství, dopravní uzavírky, výpadky energií, aktuality, pozvánky na akce, novinky z radnice a další.

Mobilní rozhlas si můžete registrovat ZDE.

Toto je tisková zpráva města Litoměřice.

Autor: Iveta Hejduková

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -