Domov důchodců v Čížkovicích slavil MDŽ. Nechyběly ani karafiáty

0
141

Čížkovice – Domov důchodců Čížkovice slavil Mezinárodní den žen. Letos se akce zúčastnilo devatenáct klientek Domova. Kromě kávy a zákusku dostaly dámy překvapení v podobě karafiátu. Čížkovický Domov důchodců spadá pod Centrum sociální pomoci Litoměřice.

„Nejprve se v rámci oslavy připomnělo, kdy svátek MDŽ vznikl, z jakých důvodů se slaví a proč se ženám dávají květiny. Mnohé uživatele nově získané poznatky o svátku MDŽ překvapily, jelikož mají tento svátek spojen s bývalým komunistickým režimem. Pro všechny uživatelky bylo přichystáno občerstvení v podobě kávy a dortíku, které bylo spojeno s poslechem reprodukované hudby a společným zpíváním písniček,“ uvedla Michaela Hrnčířová z Domova důchodců v Čížkovicích.

Pohoštění a kytičku dostaly i dámy, které se oslav nemohly ze zdravotních důvodů zúčastnit.

- Naši partneři -
Předchozí článekMěstská kulturní zařízení některé pořady přesunula, jiné zrušila
Další článekZaměstnanci Obecního úřadu v Křešicích dnes byli otestováni na koronavirus. Všichni jsou v pořádku
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno