Pátek, 3 května, 2024
15.1 C
Litoměřice
DomůZprávyRedakční zprávyV řepnickém útulku přibývá týraných psů ve špatném zdravotním stavu. Veterinární výdaje...

V řepnickém útulku přibývá týraných psů ve špatném zdravotním stavu. Veterinární výdaje stoupají

Řepnice – Řepnický Psí domov se v poslední době stále častěji ujímá starých a týraných psů. S tím souvisejí zvýšené výdaje za veterinární péči. Můžete-li pomoci, přispějte! Využijte transparentní účet útulku, na kterém uvidíte, jak organizace hospodaří. I sebemenší částka pomůže – tím spíš, bude-li pravidelná.

Příkladem za všechny může být třeba týraný zlatý retrívr Rocky. Do útulku se dostal v žalostném stavu a hodně podvyživený – vážil jen necelých 19 kilogramů. V útulku mu dávají několikrát denně malé porce speciálního krmení a dostává také podpůrné léky. Psí senior Milda se do útulku dostal s ošklivou dermatitidou. Měl hluboké praskliny na kůži po celém těle. Mimo to byl silně podvyživený.

Transparentní účet útulku, na který můžete přispět – 288 831 662 /0300.

Více informací najdete TADY.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -