Domov důchodců Libochovice zůstává v karanténě, v zařízení se vystřídali zaměstnanci

0
151

Libochovice – Domov důchodců v Libochovicích, jedno ze zařízení Centra sociální pomoci Litoměřice, je od 27. února kvůli koronaviru v karanténě. V praxi to znamená, že se zaměstnanci do zařízení nastěhovali a pro veřejnost je objekt zcela uzavřen. O víkendu došlo k vystřídání zaměstnanců.

„Odcházejícím zaměstnancům upřímně děkujeme za jejich lidský přístup, pracovitost a úsilí, se kterým do služby nastoupili. Odvedli ohromný kus práce a my jsme na ně velmi pyšní. Vážíme si pracovního nasazení a vstřícnosti každého jednoho z vás. Děkujeme. Nastupující partě přejeme mnoho optimismu a sil. Věříme, že tyto nelehké časy se nám podaří společným úsilím překonat a život v domově se opět bude moci vrátit do běžných kolejí,“ uvádí Centrum sociální pomoci Litoměřice na sociálních sítích.

V karanténním režimu začal být libochovický domov důchodců poté, co se začal zvyšovat počet na koronavirus pozitivně testovaných klientů i zaměstnanců. Navzdory situaci v zařízení panuje dobrá nálada a Domov děkuje všem, kteří mu drží na dálku palce.

- Naši partneři -
Předchozí článekMDŽ bez oslavy, ale s dárečkem – také v Býčkovicích
Další článekČást Labské stezky bude uzavřena. Kvůli kácení stromů
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno