Sobota, 27 července, 2024
20.2 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiZŠ Všehrdova tento týden pořádá Den otevřených dveří

ZŠ Všehrdova tento týden pořádá Den otevřených dveří

Lovosice – Základní škola Všehrdova v Lovosicích pořádá ve čtvrtek 11. března Den otevřených dveří. Vzhledem k aktuální situaci proběhne celý on-line. I tak se ale vedení školy a školní družiny můžete zeptat na všechno, co Vás zajímá. Akce je určena především pro rodiče prvňáčků.

Den otevřených dveří bude probíhat od 16 do 18 hodin. Chcete-li se zúčastnit, stačí kliknout ZDE. Virtuální třída teď není otevřena. Bude otevřena 11.3. od 15.45 hodin. Není potřeba nic stahovat ani instalovat.

Základní škola Všehrdova je moderní škola. Poskytuje vzdělání do 5. třídy. Má vlastní hřiště a keramickou dílnu. Samozřejmostí je moderní jazyková a počítačová učebna a také školní knihovna. Třídy jsou postupně vybavovány interaktivními tabulemi. Za běžného provozu ve škole funguje řada volnočasových kroužků a také školní klub.

Více informací najdete ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -