Pátek, 29 března, 2024
5.8 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceNevyužité zimní oblečení? Pomozte lidem bez domova!

Nevyužité zimní oblečení? Pomozte lidem bez domova!

Litoměřice – Máte doma nevyužitou zimní bundu, kabát nebo svetr? Zkrátka oblečení, které už nenosíte, ale z nějakého důvodu je Vám líto tyto svršky vyhodit? Pomozte dobré věci a věnujte je lidem bez domova! Vítané jsou i mikiny, ponožky, rukavice a bavlněné spodní prádlo.

Stačí se spojit s vedoucí Terénního programu v Litoměřicích Renátou Langer. O bezdomovce se spolu se svými kolegy stará, snaží se monitorovat jejich zdravotní stav a vozí jim jídlo a ochranné prostředky dýchacích cest. Jak uvedla, v době nouzového stavu není možné řešit otázky bezdomovectví a závislosti – je potřeba pouze pomoci.

Lidem, kteří žijí na ulici, chybí mimo jiné aktuální informace o vývoji situace – i ty jim pracovníci terénního programu poskytují.

Můžete-li pomoci teplým oblečením, Renátu Langer seženete na telefonním čísle 774 835 337. Můžete také napsat e-mail na adresu renata.langer@nadeje.cz.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -