Pátek, 19 dubna, 2024
8 C
Litoměřice
DomůZprávyCOVID 19Obec Keblice nakoupila respirátory pro své seniory, rozdává jim je zdarma

Obec Keblice nakoupila respirátory pro své seniory, rozdává jim je zdarma

Keblice – Obec Keblice neponechává nic náhodě. Pro své občany starší šedesáti let nakoupila respirátory. Postupně chce těmito ochrannými pomůckami vybavit všechny věkové skupiny obyvatel.

Respirátory obec nakoupila ze svého rozpočtu. V Keblicích aktuálně žije stovka občanů starších šedesáti let. Každý od obce dostane dva respirátory.

„Na začátku února jsme nakoupili 330 respirátorů za celkem 4.065,- Kč. Dvě stě respirátorů z této objednávky dostanou v Keblicích žijící senioři, zbývající respirátory dostali zastupitelé a zaměstnanci obecního úřadu. Další objednávka, která čítá 300 respirátorů, dorazila dnes. I tyto ochranné pomůcky budeme distribuovat ke starším občanům. Postupně bych chtěla, aby každý občan Keblic měl od obce aspoň jeden respirátor. Pochopitelně, že jeden je málo, ale občanům to umožní vycestovat z obce a zajistit si další ochranné pomůcky. Už jsem objednala také šedesát dětských respirátorů,“ uvedla starostka Keblic Naděžda Štětinová.

Respirátory si kebličtí senioři mohou vyzvednout na obecním úřadě, na požádání je dostanou až domů.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -