Čtvrtek, 2 května, 2024
13.6 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLovosiceI tento týden vaří LOVO Café. Nabídne třeba dýňový krém a grilovaná...

I tento týden vaří LOVO Café. Nabídne třeba dýňový krém a grilovaná žebírka

Lovosice – Výdejové okénko kavárny LOVO Café v přízemí Centra kultury Lovoš je stále v provozu. Kromě kávy si tady každý den můžete dát třeba horkou čokoládu nebo vitamínovou vzpruhu v podobě čerstvého zázvorového čaje. Samozřejmostí jsou domácí (každý den čerstvé) dortíky. Ve všední dny Vám tady i uvaří oběd, který po Lovosicích rozvezou zdarma.

V pondělí 22. února se bude podávat bramboračka, kuřecí nudličky s ananasem a jasmínovou rýží a pečená krkovička na žampionech s hranolkami.

V úterý se těšte na klasiku českých restaurací – kuřecí kapsu se šunkou a sýrem. Podávat se k ní bude šťouchaný brambor. Pokud Vás toto jídlo neláká, zkuste špagety Carbonara. Úterní polévka je kroupová s uzeným.

Gulášová polévka z hlívy ústřičné se vaří ve středu 24. února. Jako hlavní chod si v polovině pracovního týdne můžete dát Chilli corn carne s jasmínovou rýží nebo vepřovou panenku se slaninou a fazolovým luskem.

Ve čtvrtek si na své přijdou milovníci vepřových žebírek, protože v nabídce jsou grilovaná žebírka v medovo – hořčičné marinádě a coleslaw salát. Pokud Vás nelákají, vsaďte na lehce pikantní Pad-Thai nudle s kuřecím masem.  Jako polévka bude dýňový krém.

Závěr pracovního týdne můžete v pátek 26. února oslavit bryndzovými gnocchi s anglickou slaninou nebo vepřovou kotletou se sázenými vejcem a kroketami. Páteční polévka bude sváteční – hovězí vývar s nudlemi.

Obědové menu se v LOVO Café vydává od 10.30 do 13.30 hodin. Polévku a krabičku na jídlo s sebou dostanete zdarma. Jídlo objednávejte na telefonu 773 067 361. Dovoz můžete využít také na celé dorty.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -