Kupte si v litoměřické Palačinkárně kousek jara! Dílny jsou stále v provozu!

0
205

Litoměřice – Sociálně terapeutické dílny, které provozuje Centrum sociální pomoci Litoměřice, se za normálních okolností touto dobou pilně připravují na velikonoční trhy a jarmarky. Letos jsou tyto akce kvůli epidemii koronaviru v ohrožení. Lidé s hendikepem přesto v dílnách nadšeně tvoří dál.

Jejich výrobky si můžete zakoupit v Palačinkárně v Pekařské ulici v Litoměřicích prostřednictvím výdejního okénka. V provozu je dílna na výrobu svíček a mýdel, šicí dílna i dílna keramická. Můžete si zakoupit originální květináče, svíčky ve tvaru andělů nebo třeba látkové zvířátko – aktuálně nejvíc frčí husy, slepičky, sovičky a žáby – je to jen na Vás.

A samozřejmě funguje také Palačinkárna, která Vám nabídne slanou nebo sladkou palačinku v krabičce s sebou. Výdejní okénko Palačinkárny je v provozu každý všední den od 8 do 15 hodin.

Nákupem v Palačinkárně a nákupem výrobků ze Sociálně terapeutických dílen podpoříte lidi s mentálním postižením, kteří se tímto způsobem snaží co nejvíce zapojit do běžného života.

Sledujte Palačinkárnu na facebooku – ZDE.

- Naši partneři -
Předchozí článekLITOMĚŘICE: Těžký covidový život těch, kteří už si moc nepamatují. Ve sv. Zdislavě ale neztrácejí optimismus
Další článekLITOMĚŘICE: Očkovací centrum na Zahradě Čech zahájilo činnost
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno