Pátek, 29 března, 2024
5.8 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLovosiceCyklostezka v Lovosicích je do odvolání uzavřena

Cyklostezka v Lovosicích je do odvolání uzavřena

Lovosice – Cyklostezka v Lovosicích je od dnešního dne až do odvolání uzavřena. Může za to příchozí obleva a s ní související předpokládané zvýšení hladiny řeky Labe. Cyklostezka je uzavřena od lesoparku Osmička až do Lhotky nad Labem.

I v zimních měsících Technické služby města Lovosice cyklostezku ve městě udržují. „Technické služby cyklostezku průběžně monitorují, a jakmile mají trochu času, zimní údržbu tam provádí, ale samozřejmě prioritou je město. Aktuálně je cyklostezka uzavřena kvůli bezpečnosti. Očekáváme, že Labe bude stoupat, navíc na cyklostezce mohou být zmrazky a led,“ vysvětlila vedoucí odboru majetku a investic Městského úřadu Lovosice Lucie Dvořáková.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -