Keramická dílna Dlouhánka nabízí ptačí krmítka

0
211

Litoměřice – Keramická kavárna Dlouhánka v Litoměřicích musí mít sice kvůli vládním restrikcím zatím zavřeno, ale flintu do žita rozhodně nehází. Aktuálně zájemcům nabízí originální keramická krmítka. Stanou se ozdobou každé zahrady. A počítá se i to, že jsou ručně vyrobená – každý kousek je tudíž originál.

Máte-li o krmítko z Dlouhánky zájem, ozvěte se Aleně Bachové na telefonní číslo 602 260 102 nebo na e-mail alena.bachova@email.cz. Majitelka Dlouhánky Vám ráda zodpoví veškeré dotazy a domluvíte se na předání výrobku.

Nezapomeňte, že do krmítka rozhodně nepatří zbytky z kuchyně. Ptáčkům v krmítku nabídněte slunečnicová semínka, lojové koule, jeřabiny, proso, rozkrojené jablíčko a vlašské ořechy.

Krmítko musí být dostatečně daleko od stromů (aby ptáky neohrožovali predátoři – kočky a kuny) a aspoň 1,5 metru nad zemí.

Pro drobné pěvce je tuhá zima neúprosná – každá mrazivá noc je stojí až 20 procent jejich tělesné hmotnosti. Tak jim přilepšete, aby ráno měli energii kde doplnit!

- Naši partneři -
Předchozí článekMěsto vyhlásilo výběrové řízení na ředitele Městských kulturních zařízení
Další článekV Litoměřicích se někdo vloupal do sklepů. Způsobil škodu za 33 tisíc korun
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno