Úterý, 30 dubna, 2024
15.2 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřicePohoda tento týden připravuje třeba pštrosí vejce a borůvkové knedlíky

Pohoda tento týden připravuje třeba pštrosí vejce a borůvkové knedlíky

Litoměřice – Gastrocentrum Pohoda v Litoměřicích pro Vás bude vařit i celý tento týden. Vybrat si můžete jako obvykle hned ze čtyř jídel. Každý den bude v nabídce i polévka. Jídlo Vám dají do jídlonosičů nebo jednorázových menu boxů – záleží jen na Vás. Najíst se můžete už za 67,- Kč. Polévka k hlavnímu jídlu stojí jen 9,- Kč.

Zatímco dnes (v pondělí 8. února) byl v nabídce například mexický guláš s rýží nebo těstovinový salát s kuřecím masem, v úterý 9. února na Vás čeká čočková polévka, moravský vrabec se zelím a bramborovým knedlíkem, černohorský kuřecí řízek s bramborovou kaší, koprová omáčka a zeleninový salát s hermelínem a kuskusem.

Ve středu 10. února se bude podávat bramborová polévka s kroupami. Pokud máte rádi jako hlavní jídlo něco lehčího, dejte si těstovinový salát s kuřecím masem a cuketou. Nebo Vás láká pštrosí vejce s bramborovou kaší? Jedná se o vajíčka obalená mletým masem – osvědčená klasika, která nikdy nezklame. Ve středu si můžete dát také plněné bramborové knedlíky se špenátem nebo kuře ala bažant.

Ve čtvrtek 11. února přichází na řadu balkánský salát se zakysanou smetanou, smažené rybí filé s bramborovou kaší, konopišťské medailonky s rýží a nestárnoucí klasika – čočka nakyselo s párkem. Bude se podávat také hovězí polévka s masovými noky.

V pátek 12. února si přijdou na své milovníci sladkých jídel – hlavním tahákem dne jsou totiž borůvkové knedlíky s tvarohem. Pokud jste spíš na maso, dejte si kuřecí řízek v kukuřičných lupínkách. Chutnat bude určitě také svíčková s knedlíkem nebo těstovinový salát s kuřecími nugetkami. Z polévek se bude vařit jihočeská kulajda.

Gastrocentrum Pohoda Litoměřice má hned tři jídelny. V ulici Žižkova 2, Na Vinici 2244 a také v průchodu vedle městského úřadu na Mírovém náměstí (Mírové náměstí 10/18).

Výdej jídel od 10.30 do 13.30 hodin. Více informací najdete ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -