Dům dětí a mládeže Rozmarýn už přijímá přihlášky na tábor u moře

0
177

Litoměřice – Dům dětí a mládeže Rozmarýn připravuje i v letošním roce tábor u moře. Uskutečnit by se měl v termínu od 2. do 11. července v Itálii. Pokud se kvůli vládním opatřením nakonec neuskuteční, veškeré finanční prostředky se vracejí zpět na Váš účet, takže se nemusíte ničeho obávat. Tábora se mohou zúčastnit děti i dospělí.

Tábor by měl proběhnout v RIVA NUOVA Camping Village. Jedná se o velmi klidné letovisko se spoustou zeleně – na aktivity pro rodiny s dětmi ideální.

Tábor stojí 11.500,- Kč. V ceně je doprava, ubytování, stravování (5x denně), pedagogický a zdravotní dozor a také odměny pro děti.

Hlavní vedoucí tábora je Ilona Bayerová, která Vám ráda zodpoví všechny otázky na telefonním čísle  602 160 293 nebo na e-mailu ilona.bayerova@ddmrozmaryn.cz.

Hlavní budova Rozmarýnu je pro přijímání přihlášek otevřena každý všední den kromě pátku – v pondělí a ve středu 11 do 16.30 hodin v úterý a ve čtvrtek od 8 do 13 hodin.

- Naši partneři -
Předchozí článekDo nemocnice dorazily zabíjačkové dobroty. Jako dárek
Další článekV Mlékojedech policie zastavila opilého řidiče, nadýchal přes dvě promile
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno