Neděle, 5 května, 2024
10.8 C
Litoměřice
DomůZprávyCOVID 19Velkokapacitní očkovací centrum bude v Litoměřicích i v Ústí nad Labem

Velkokapacitní očkovací centrum bude v Litoměřicích i v Ústí nad Labem

Litoměřicko – V Ústeckém kraji budou celkem čtyři velkokapacitní centra, ve kterých se může veřejnost nechat naočkovat proti koronaviru. Jedno z nich vznikne v areálu Zahrady Čech, to druhé v ústeckém Domě kultury. Litoměřické výstaviště začne s přípravou centra hned v pondělí 1. února.

Kapacita očkovacího centra v Ústí nad Labem by měla být tisíc lidí denně. K tomu je třeba zajistit potřebné zázemí a servis.

„Město Ústí nad Labem očkovacímu centru poskytne potřebné prostory v Domě kultury a také parkovací místa v okolí. Pomůžeme i s organizací a zajištěním pořádku. Budou tam působit vyčlenění pracovníci magistrátu, organizací města a strážníci městské policie,“ uvedl primátor Petr Nedvědický.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -