„Všem v Domově Na Pustaji držíme palce!“ říká starosta Křešic Michal Mančal. Obec do zařízení poslala dort

0
441

Křešice – Domov Na Pustaji v Křešicích, jedno ze zařízení Centra sociální pomoci Litoměřice, je od 19. ledna v karanténě. Zaměstnanci se do zařízení na nezbytně nutnou dobu nastěhovali a pro veřejnost je Domov zcela uzavřen. To ale neznamená, že by se na klienty a pracovníky zapomnělo. Obec Křešice do zařízení před několika dny dokonce poslala dort. Upekla ho jedna ze zastupitelek – Eva Fikslová.

„Chtěli jsme Domov Na Pustaji především potěšit a vyjádřit všem podporu. Nejste v tom sami a myslíme na Vás,“ uvedl starosta Křešic Michal Mančal. Obec má s Domovem Na Pustaji a s jeho obyvateli velmi dobré vztahy a nijak ho nevylučuje z místní komunity.

Křešice se navíc snaží zařízení všemožně podpořit. Například v nedávné minulosti obec do zařízení zakoupila dva ozónovače.

 

- Naši partneři -
Předchozí článekVOLNÁ MÍSTA: Příslušník/příslušnice Vězeňské služby ČR
Další článekSenioři z Ústeckého kraje se mohou na očkování proti koronaviru registrovat pomocí bezplatné infolinky
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno