Za pololetní vysvědčení palačinku zdarma? V Litoměřicích žádný problém!

0
259

Litoměřice – Věděli jste, že Palačinkárna Centra sociální pomoci Litoměřice bude ve čtvrtek 28. ledna dělat radost školákům, kteří sem přijdou s pololetním vysvědčením? Všichni dostanou palačinku zdarma. A protože pandemický rok je těžký i pro školou povinné, k palačince všichni dostanou také látkový polštářek nebo sladký muffin.

Palačinkárna nyní funguje formou výdejního okénka. Přijít sem můžete každý všední den od 8 do 15 hodin. V nabídce jsou slané i sladké palačinky. Co třeba čokoládová s banánem nebo palačinka s hermelínem a slaniou?

V Palačinkárně pracují mentálně postižení, kteří se tak snaží co možná nejvíce začlenit do běžného života. Kromě palačinek si zde můžete zakoupit třeba svíčky, voňavá mýdla nebo výrobky z keramiky.

Palačinkárna Litoměřice je na facebooku – sledujte ZDE.

- Naši partneři -
Předchozí článekMondi Štětí – 70 let výroby papíru
Další článekRealitní makléř Michal Kožíšek sází na individuální přístup a virtuální prohlídky
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno