Sobota, 27 července, 2024
20.2 C
Litoměřice
DomůKulturaV Roudnici začínají vracet peníze za vstupenky na kulturní akce, které se...

V Roudnici začínají vracet peníze za vstupenky na kulturní akce, které se neuskutečnily

Roudnice nad Labem – Nouzový stav v České republice přetrvává a PES nedovoluje uskutečnit žádné kulturní akce. Obecně prospěšná společnost Říp se snažila pro většinu naplánovaných událostí najít náhradní termíny. Ne všude se to ale podařilo. Proto přistupuje k vrácení peněz za vstupenky na některé akce.

Jedná se o akce: Představení Sváťovo dividla Zvířátka a loupežníci, Koncert Tanečního orchestru ZUŠ Roudnice nad Labem, pohádku O statečném kováři Mikešovi, koncert Dechového orchestru mladých, koncert skupiny Poetika, Prvorepublikovou party, Krkonošské pohádky, Rock’n’rool Tribute a promítání kin Máša a Medvěd – Mášiny písničky, Děda – postrach rodiny, Kouzelný park 3D, Volání divočiny, Karel a Šarlatán.

Peníze Vám budou vráceny na bankovní účet. Požádat o vrácení můžete prostřednictvím formuláře, který najdete ZDE. Peníze budou vráceny do patnácti dnů.

Vstupenky na akce divadlo Na Ostro (přesunuto na 11.4.), Beseda s profesorem Janem Pirkem (přesunuto na 22.4.), talkshow Jiřina Bohdalová a David Kraus (přesunuto na 6.5.) a Duo Jamaha (přesunuto na 21.5.) zůstávají v platnosti.

Bližší informace získáte na telefonním čísle 412 871 501 nebo 412 871 502, případně na e-mailu vstupenky@kulturaroudnice.cz.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -