VOLNÁ MÍSTA: Vychovatel/vychovatelka

0
985

Centrum sociální pomoci Litoměřice, příspěvková organizace nabízí 2 volná pracovní místa v oboru výchovy a vzdělávání na pozici vychovatel/vychovatelka. Práce na plný úvazek v jednosměnném provozu. Pracovní poměr na dobu určitou do 31.1.2022 s ohodnocením od 24 540 do 31 170 Kč/měsíc. Minimální požadované vzdělání je ÚSO s maturitou (bez vyučení). Místem pracoviště je Centrum sociální pomoci Litoměřice, příspěvková organizace – Domov Na Svobodě Čížkovice, okres Litoměřice. Pozice je vhodná i pro absolventy. Nástup možný od 1.2.2021. Další informace Vám poskytne Mgr. Jana Kuglerová.

Zaměstnavatel: Centrum sociální pomoci Litoměřice, příspěvková organizace
Místo výkonu práce: Čížkovice
Platové ohodnocení: 24 540 – 31 170 Kč / měsíc
Typ pracovního vztahu: Práce na plný úvazek
Pracovní poměr: 1.2.2021 – 31.1.2022
Typ smluvního vztahu: Pracovní smlouva

Poznámka zaměstnavatele

Požadované vzdělání: Minimálně maturitní zkouška na střední pedagogické škole výlučně obor vychovatelství, nebo vysokoškolské vzdělání v oboru speciální pedagogika.
Připravujete, provádíte a rozvíjíte osobnost uživatelů při podpoře volnočasových aktivit formou výtvarné, hudební, dramatické nebo pohybové činnosti, vytváříte měsíční výchovné plány činností a výchovné individuální plány na daný rok, podporujete uživatele při fixaci získaných hygienických, společenských a pracovních návyků, provádíte a podporujete nácvik uživatele ve všech činnostech podle jejich možností a schopností zejména ve vedení domácnosti, podporujete jejich přirozenou integraci do společnosti, jste jak pomocníkem, tak rádcem /např. při vzdělávání ve školce, škole, v zaměstnání, v domácnosti/.
Vyžadujeme flexibilitu, empatii, nekonfliktnost, schopnost týmové práce, trpělivost při výchově dětí.
Výhodou je praxe v sociálních službách, znalost práce s lidmi se zdravotním handicapem – mentální postižení a řidičské oprávnění pro budoucí užívání referenčního vozidla.
Práce na ranní směny od pondělí do pátku (7.30 – 16.00 hod.).

Zaměstnanecké výhody: Závodní stravování, 40 dnů dovolené, systém odměn po zkušební době a další po 1 roce zaměstnání u organizace. Po roce možnost pracovní smlouvy na dobu neurčitou.
Způsob kontaktování zaměstnavatele: telefonicky Po – Pá od 8.00h. do 14.00h., e-mailem i osobně – předem domluvit.

První kontakt

Kontaktní osoba: Mgr. Jana Kuglerová
Telefon: 778 407 037
E-mail: jkuglerova@csplitomerice.cz

Referenční číslo ÚP: 20446420772
Poslední aktualizace: 8.1.2021
Zdroj inzerátu: pracelitomerice.cz

- Naši partneři -
Předchozí článekKnihovna Karla Hynka Máchy nabízí bezkontaktní půjčování knížek a také donáškovou službu pro seniory
Další článekAlej u Dobkoviček je Alejí roku v Ústeckém kraji
Lukáš Fíla
Grafik, televizní střihač a novinář z Litoměřic. Jeho hlavní pracovní náplní je editace videí pro zpravodajství Regionální televize a veškeré grafické a postprodukční práce. Je webmastrem Litoměřicka24 a šéfredaktorem Litokapsu (momentálně pouze v elektronické podobě).

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno