Středa, 1 května, 2024
13.4 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceV litoměřické nemocnici i nadále platí zákaz návštěv, připouští se ale několik...

V litoměřické nemocnici i nadále platí zákaz návštěv, připouští se ale několik výjimek

Litoměřice – Na všech lůžkových odděleních litoměřické nemocnice i nadále platí zákaz návštěv. Víte ale, že se připouští hned několik výjimek?

Výjimku mají případy hodné zvláštního zřetele (například pacient ve velmi vážném stavu – rozhodne vždy službu konající lékař, o každém pacientovi individuálně). Návštěvy jsou umožněny také rodičům dítěte, které je hospitalizované na dětském oddělení.

I nadále je možná přítomnost otce u porodu. Po dohodě s personálem je možná také návštěva otce a sourozenců dítěte na stanici šestinedělí. Přijít na návštěvu může také otec dítěte umístěného na stanici novorozenců.

Pokud míříte do nemocnice na návštěvu, využívejte odpolední hodiny a mějte vždy respirátor – minimálně FFP 2. K dostání je v lékárně litoměřické nemocnice a také v prodejně zdravotnických potřeb v hale nemocnice.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -