Čtvrtek, 25 dubna, 2024
4.7 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceLitoměřičtí fotbalisté nadělovali dárky dětem z dětského domova

Litoměřičtí fotbalisté nadělovali dárky dětem z dětského domova

Litoměřice – Autíčko na dálkové ovládání, omalovánky, panenky nebo kosmetika – to jsou jen některé z dárků, které do Dětského domova v Litoměřicích přinesli těsně před Vánocemi fotbalisté z FK Litoměřicko.

 I tuto akci poznamenala koronavirová epidemie a opatření s ní spojená, a tak se každoroční zábavné odpoledne omezilo jen na předání dárků. Společné chvíle si ale všichni užili. Děti měly pro fotbalisty připraveno překvapení a také vlastnoručně upečené vánoční cukroví.

„Děti nám předvedly taneční vystoupení, za které by se nemusela stydět lecjaká profesionální taneční skupina. V rytmu hudby se neztráceli ani ti nejmladší a celé představení bylo perfektní. Je vidět, že když je něco baví a chtějí něčeho dosáhnout, není nic překážkou,“ uvedl Robert Mühlfait, předseda FK Litoměřicko z.s.

S nákupem dárků fotbalistům pomohl seznam, o který poprosili ředitelku domova. A protože celou akci fotbalisté pořádají ve spolupráci s mnoha partnery, splnili vánoční přání opravdu všem dětem.

„Mezi největší pomocníky Ježíška patřil Martin Janů, MIKRO – Radek Rosenkranc, Úterní schůze, Zlatnictví Zlatíčko, BR ELEKTRO LTM s.r.o., Ladislav Kudrna, Jan Háša, Tomáš Kocman a spousty dalších. Speciální poděkování patří Petře Helisové a Petrovi Hraničkovi, kteří nejen že se podíleli na koupi dárků, ale navíc se mnou strávili těch několik úžasných chvil v domově.  Letos jsme navíc chtěli potěšit i paní vychovatelky, tak jsme jim také připravili malé překvapení. V této době, kdy se takřka nikam nesmí, musí s dětmi trávit mnoho času, což není vždy jednoduché. Zvládají to ale skvěle a proto si zaslouží naše uznání,“ uvedl Mühlfait.

Jakmile se situace kolem koronaviru uklidní, chtějí  se fotbalisté z FK Litoměřicko s dětmi sejít a udělat si hezké odpoledne.

„Do nového roku bych všem lidem popřál kromě zdraví, štěstí a lásky také mnoho trpělivosti a ohleduplnosti. Tak abychom tuto nelehkou dobu společně zvládli a mohli zase co nejdříve trávit společné chvíle se svými blízkými a přáteli,“ dodává předseda FK Litoměřicko z.s.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -