Pátek, 19 dubna, 2024
7.5 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceRoudnice nad LabemROUDNICE N. L: Prohlídky Kulturního domu Říp tentokrát doplnila Ježíškova stezka

ROUDNICE N. L: Prohlídky Kulturního domu Říp tentokrát doplnila Ježíškova stezka

O prohlídky zrekonstruovaného Kulturního domu Říp v Roudnici nad Labem byl první adventní víkend takový zájem, že se lidé dočkali opakování. V sobotu 12. prosince si všichni, na které se zatím nedostalo, mohli nový roudnický kulturní svatostánek projít doslova od sklepa až po půdu. Po absolvování prohlídky se navíc všichni mohli občerstvit ve zdejší kavárně. Nechyběl svařák a zájem byl také o horkou polévku.

Zrekonstruovaný Kulturní dům Říp má návštěvníkům rozhodně co nabídnout. Kromě kina s 3D technologií a kavárny s výhledem na České středohoří se zde také nachází například divadelní a taneční sál s výsuvným hledištěm.

Před Kulturním domem Říp na návštěvníky čekaly adventní farmářské trhy, které tentokrát doplnila Ježíškova vánoční stezka s tematickými úkoly pro děti. Stanoviště byla na několika místech ve městě a malí návštěvníci si museli poradit s rébusy a hádankami.

Řada lidí také akci využila k tomu, aby v infocentru nakoupila dárkové balíčky se suvenýry, které s láskou připravili zaměstnanci informačního centra. O dárky se znakem města je letos velký zájem. Jakmile to situace dovolí, plánuje obecně prospěšná společnost Říp celou řadu akcí, koncertů a promítání. Vše se včas dozvíte na www.kulturaroudnice.cz.

- Naši partneři -
Petra Čudová
Petra Čudová
Kamera, reportérská činnost a střih reportáží Regionální televize Ústecka a KTV Štětí.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -