Pondělí, 29 dubna, 2024
14.9 C
Litoměřice
DomůZprávyCOVID 19Začíná antigenní testování veřejnosti. Necháte se otestovat?

Začíná antigenní testování veřejnosti. Necháte se otestovat?

Litoměřice – Od dnešního dne se můžete nechat zdarma otestovat na koronavirus. Dobrovolné antigenní testování obyvatel bude probíhat až do 15. ledna. Na odběrové místo si s sebou vezměte průkaz pojištěnce. Testovat se můžete i opakovaně – v intervalu jednou za pět dní.

Na Litoměřicku bude testování probíhat na odběrovém místě před litoměřickou nemocnicí a to každý den od 10 do 12.30. K odběru se musíte předem registrovat ZDE.

Testuje se také ve Štětí na parkovišti před továrnou Mondi. Nechat otestovat se tam můžete od pondělí do čtvrtka v době od 8 do 16 hodin. Odběrové místo má na každý den k dispozici omezené množství testovacích sad, takže je nutná telefonická rezervace na telefonním čísle  778 763 010.

Testování probíhá výtěrem z nosu. Výsledek je znám cca 30 minut po provedení testu. Testovaný dostane po provedeném antigenním testu potvrzení o výsledku.

[ays_poll id=14]

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -