Sobota, 27 dubna, 2024
20.1 C
Litoměřice
DomůKulturaV Roudnici už vyhlížejí rok 2021, kultura bude mít co nabídnout

V Roudnici už vyhlížejí rok 2021, kultura bude mít co nabídnout

Roudnice nad Labem – Konec podivného roku 2020 se blíží. Přejeme všem krásné, klidné Vánoce a hodně zdraví do nového roku 2021, který snad přinese mnohem více šťastných dnů, osobní spokojenosti a podnikatelských úspěchů. Obchodním partnerům děkujeme za spolupráci, přátelům za radost a nejbližším za lásku.

Všichni vyhlížíme rok 2021 jako rok, kdy se opět vše v lepší obrátí a my vám nabízíme vybrané tipy na dny, kdy se budete moci radovat a veselit.

Za vínem přijeďte do Roudnice nad Labem 13. února, kdy se vám otevřou vybrané vinné sklepy na Podřipsku a ochutnáte přímo od místních vinařů jejich výplody práce. 12. června na vás čeká přehlídka vinařů z české vinařské oblasti na akci Roudnický košt. Za vínem, burčákem, ale i zábavou určitě do Roudnice nad Labem přijeďte 11. září na Roudnické vinobraní. Zároveň tento den proběhne již 18. ročník výstavy autoveteránů Historici v Roudnici.

Fanoušci populární hudby by Roudnici neměli minout 15. dubna, kdy předvede svou hudební show Helena Vondráčková. 26. až 27. června se na nebi kolem hory Říp představí letecká esa při přehlídce Memorial Air show.

Podrobnosti o akcích, předprodeji vstupenek a dalších pořádaných akcích naleznete na www.kulturaroudnice.cz.

Za celý tým Říp, o.p.s. se těšíme na viděnou.

Beáta Krůpová

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -