Pondělí, 29 dubna, 2024
14.9 C
Litoměřice
DomůZprávyRedakční zprávyRoudnická nemocnice dostala jako poděkování vánoční stromky

Roudnická nemocnice dostala jako poděkování vánoční stromky

Roudnice nad Labem – Krásný dárek dostala roudnická nemocnice od společnosti Lesy ČR. V uplynulých dnech se totiž zapojila do projektu „Stromky do nemocnic,“ a slibované vánoční stromečky už k ní dorazily.

S projektem „Stromky do nemocnic “ přišla společnost Lesy ČR letos na podzim. Každé lůžkové oddělení, na kterém se léčí pacienti s koronavirem, si mohlo zdarma objednat vánoční stromek ze státních lesů.

„Chceme podpořit zdravotníky i pacienty. Bojují proti zákeřnému nepříteli a my můžeme pomoci třeba tím, že v lesích vybereme a zdarma dovezeme na konkrétní oddělení všech nemocnic s covidovými pacienty vánoční stromek. Myslím, že je teď důležitý každý projev sounáležitosti a solidarity,“ řekl generální ředitel Lesů ČR Josef Vojáček.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -