Čtvrtek, 25 dubna, 2024
10.5 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřicePošta určila datum, do kdy podat balík tak, aby dorazil do Štědrého...

Pošta určila datum, do kdy podat balík tak, aby dorazil do Štědrého dne

Česká pošta určila rozhodný den, do kdy je možné odeslat balíkovou zásilku tak, aby byla doručená do Štědrého dne. I vzhledem k enormnímu nárůstu balíkových zásilek v posledních dnech Česká pošta určila, že garantuje dodání do Vánoc u Balíku Na poštu a u Balíku Do Balíkovny podaného do neděle 20. prosince a u Balíku Do ruky podaného do pátku 18. prosince.

Uvedené termíny znamenají data převzetí zásilek Českou poštou do přepravy. Při objednávce na e-shopu je proto nutné dále připočítat čas, který e-shop potřebuje ke zpracování požadavku a k předání balíků do přepravy České pošty. Pokud někdo podá balíky po tomto datu, Česká pošta samozřejmě udělá maximum, aby je doručila do Štědrého dne. 

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -