Čtvrtek, 28 března, 2024
11.4 C
Litoměřice
DomůKulturaRoudnice nabídne tuto sobotu (nejen) Adventní farmářské trhy

Roudnice nabídne tuto sobotu (nejen) Adventní farmářské trhy

Roudnice nad Labem – Říp, o.p.s a Roudnické trhy, z.s. na tuto sobotu 12. prosince připravují v Roudnici nad Labem již druhé Adventní farmářské trhy, které opět z důvodu vládních opatření proběhnou v komornější podobě bez kulturního programu.  Trhy startují v 9 hodin před Kulturním domem Říp na Husově náměstí.    

Stánkový prodej nabídne kvalitní české produkty autentické chuti a původu a zároveň sortiment s vánočním zbožím. Ani tentokrát nebude chybět výdejní okénko Caffé Říp přístupné přes terasu kulturního domu.  

Informační a dopravní centrum Podřipska stále nabízí k prodeji dárkové balíčky. Funguje také jako pokladna prohlídkového okruhu románského hradu a barokního zámku a věže Hláska. Můžete si zde také zakoupit vstupenku na sobotní prohlídku rekonstruovaného Kulturního domu Říp. Prohlídky probíhají v časech 9-12 hodin a 13-15 hodin.

Pokud navštívíte prohlídku zámku, můžete se zastavit pro něco dobrého na zub u Vinného pavilonu a stánku Street Sushi. Abyste mohli načerpat ještě více vánoční atmosféry, můžete s dětmi absolvovat Ježíškovu vánoční stezku, která propojuje tato prodejní místa. Na stezce připravené ve spolupráci se spolkem Teofil, čeká děti několik zábavných úkolů. Děti mohou donést dopis Ježíškovi opatřený známkou a zpáteční adresou. Pak už jen čekat, až Ježíšek odepíše. Stezku je možné zahájit v café Ve městě nebo v Informačním a dopravním centru Podřipska. Stezku můžete absolvovat od 10 do 14 hodin.

O vánoční atmosféru nepřijdete ani v neděli. Od 14:30 si u vánočního stromu na Karlově náměstí si můžete poslechnout vánoční koledy v podání Podřipského žesťového kvintetu.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -