Dům dětí a mládeže Rozmarýn obnovuje činnost a otevírá některé kroužky

0
180
Beautiful girl in the gym. Cute little child in a pink sportswear

Litoměřice – Připravený a natěšený otevře v pondělí 7. prosince Dům dětí a mládeže Rozmarýn v Litoměřicích. Zatím může otevřít jen některé kroužky. Aktivity, které zůstanou pozastavené, se otevřou v prvním měsíci nového roku. Technický klub mládeže funguje od pondělka bez omezení.

V pondělí 7. prosince Rozmarýn otevře téměř všechny výtvarné a přírodovědné kroužky. Fungovat bude také kroužek angličtiny, kroužek počítačových her, kroužek Magic, Pokémon, Kuchtík, Kytara a Rozmarné divadlo.

Naopak zatím stále „mimo provoz“ zůstane například atletika, gymnastika, mažoretky, nerfky a kroužek rybaření.

Vzhledem k situaci Rozmarýn už snížil poplatky za kroužky. Těm, kteří již zaplatili volnočasovou aktivitu svého dítěte na letošní školní rok, bude vrácen rozdíl. Rozmarýn na to rodiče už telefonicky upozornil.

- Naši partneři -
Předchozí článekO víkendu si můžete prohlédnout Kulturní dům Říp. Dostanete teplý nápoj zdarma.
Další článekLITOMĚŘICE: Pozvánka na Advent na tržnici: Sváťa, NF BigMat i čert s Mikulášem
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno