Pátek, 19 dubna, 2024
8 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceStřední škola Pohoda připravuje Den otevřených dveří

Střední škola Pohoda připravuje Den otevřených dveří

Litoměřice – Litoměřická Střední škola Pohoda pořádá ve středu 16. prosince v době od 8 do 18 hodin Den otevřených dveří. Škola pro život, která do světa posílá třeba talentované cukráře, kadeřníky, kuchaře a maséry, má co nabídnout a ráda Vás o tom přesvědčí.

Škola nabízí tříleté výuční i čtyřleté maturitní obory. Studenti se učí v moderních učebnách od kvalitních pedagogů a odborníků v daném oboru. Výuka je na úrovni a v příjemném prostředí. Škola studentům zajišťuje stravování (oběd si mohou vybrat z pěti hlavních jídel) a v případě zájmu i ubytování (ve vlastním Domově mládeže).

Praxi studenti absolvují přímo ve škole, kde je zároveň vybudováno odborné pracoviště. Studenti tak mají šanci vyzkoušet si dovednosti v reálných podmínkách svého oboru. Škola se přitom snaží maximálně rozvíjet kreativitu a potenciál každého studenta.

Podrobnosti o škole a zde vyučovaných oborech najdete ZDE.

Škola je na facebooku – profil ZDE.

Den otevřených dveří se uskuteční, pokud to aktuální epidemiologická situace dovolí. Škola plně respektuje nařízení vlády.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -