Pátek, 29 března, 2024
7.1 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiZačínají on-line tréninky (nejen) pro malé házenkáře

Začínají on-line tréninky (nejen) pro malé házenkáře

Lovosice – S originálním projektem a šancí, jak si i v tomto nelehkém období zasportovat, přicházejí lovosičtí trenéři házené – začínají s on-line tréninky. Určené jsou především pro děti a mládež, ale zapojit se mohou všechny věkové kategorie, které budou mít chuť si zase jednou pořádně protáhnout tělo.

„Protože sportování na vnitřních sportovištích nebo v kolektivech není možné, nabízíme alternativu tréninků, kterou mohou děti vykonávat s minimálním nárokem na prostor a vybavení, doma a individuálně – nebo se sourozenci či kamarády,“ vysvětlují trenéři.

On-line tréninky budou Lovci zveřejňovat dvakrát týdně – vždy v úterý a ve čtvrtek. Tréninky budou mít přibližně třicet minut a budou obsahovat rozcvičení, zahřátí a různé pohybové aktivity s běžně dostupnými pomůckami – například s míčem.

On-line tréninky budou Lovci zveřejňovat na své facebookové stránce – ZDE a také TADY.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -